Ook voor buiten schilderen kunt u bij re-fresh terecht

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Buiten schilderen
Average rating:  
 5 reviews
by Anonymous on Buiten schilderen
Buiten schilderwerk

Het schilderwerk is keurig gedaan. Er werd netjes gewerkt en steeds ook netjes opgeruimd. Er was goed overleg over wat er nodig was en wat er te doen stond.
Fam Kuijvenhoven

by Anonymous on Buiten schilderen
Mooi in de verf

Wij hebben Re-Fresh leren kennen als echte vakmensen met liefde voor hun vak. Na mooi binnenschilderwerk hebben we ze ook buiten ingezet. En ook daar is met zorgvuldigheid geschilderd. Wij konden ondertussen onbezorgd op vakantie: Wessel en collega's hebben hard doorgewerkt. Dat was nog eens leuk thuiskomen. Wij prijzen Re-Fresh aan als deskundig, netjes en plezierig in omgang en meedenkend met de klant.

by Anonymous on Buiten schilderen
Buitenschilderwerk

Nadat Re-Fresh ons huis aan de vecht in Utrecht van binnen keurig heeft geschilderd is nu ook het buitenschilderwerk aangepakt door re-fresh, geweldig erg blij mee en nergens verf waar het niet hoort te zitten, top
fam. Penninger

by Anonymous on Buiten schilderen
Review

Wij zijn zeer tevreden over het door re-fresh geleverde binnen en buiten schilderwerk. Net jets, streaks en alles opgeruimd na afloop. Een regelrechte aanrader

Fam.de Bruijn

by Anonymous on Buiten schilderen
Totaal traject

Niet eerder een schilder gehad die zo degelijk en netjes heeft gewerkt. Zowel al het binnen en buitenwerk van onze bungalow ziet er beter uit dan ooit tevoren. Dus ook de opdracht verstrekt voor het schilderwerk aan ons vakantiehuis aan het water in Friesland. Vakman, betrouwbaar en altijd alles keurig opgeruimd voordat de werkdag werd afgesloten.

Gerd Tjerkstra Veenendaal.

error: Content is protected !!