Ook voor binnen schilderen kunt u bij re-fresh terecht

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binnen schilderen
Average rating:  
 7 reviews
by Anonymous on Binnen schilderen
Schilderwerk

We hebben de benedenverdieping van onze woning uitgebreid met een grote tuinkamer. Zowel deze kamer als de ‘ oude’ kamer zijn super mooi geworden door het strakke schilderwerk. Ook buiten ziet alles er weer heel mooi uit. We zijn dan ook heel erg tevreden over het resultaat.

by Anonymous on Binnen schilderen
Top spuitwerk

Wij hebben Re-Fresh leren kennen als echte vakmensen met liefde voor hun vak. Na drie maanden intensief verbouwen was al na één dag duidelijk dat we de afronding onbezorgd aan Wessel en collega's konden overlaten. Binnen is onze woning volledig gespoten. En dat is te zien: mooi gedekt en met strakke lijnen. Wij laten met trots onze woning zien en prijzen Re-Fresh aan als deskundig, netjes en plezierig in omgang en meedenkend met de klant.

by Anonymous on Binnen schilderen
Schilderwerkzaamheden

Onze woning van binnen door Re-fresh strak gespoten, zowel de kozijnen en deuren en ook de wanden en plafonds, echt Top kwaliteit
Super bedankt

by Anonymous on Binnen schilderen
binnenschilderwerk

In goed overleg met Wessel van Hardeveld is ons hele woonhuis binnen geschilderd. Op zijn advies is de grote woonkamer niet gerold maar gespoten. Omdat de deuren ook niet mooi meer waren zijn ook deze gespoten. Het resultaat was verbluffend , zo mooi!
Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat wat nog versterkt werd door het feit dat alles na afloop brandschoon werd opgeleverd .
Zeker aan te bevelen!!!

Fam. Ploeg Veenendaal

by Anonymous on Binnen schilderen
Binnen schilderwerk

Wessel van Hardeveld van Re-Fresh heeft bij ons in Veenendaal de woning van binnen geschilderd, zowel wanden plafond en ook deuren en kozijnen en alles ook weer netjes opgeleverd.
Heel mooi geworden Dank hiervoor

by Anonymous on Binnen schilderen
Binnen schilderwerk hout

In onze meivakantie (wat een luxe!) alle houtwerk door re-freshfacility laten schilderen. Bij thuiskomst was het hele werk al af en het huis was nog netter dan voor vertrek! Alle houtwerk ziet er weer fantastisch uit en geen spoor van stof of vuil in huis. Complimenten! Kan niet wachten op het buitenschilderwerk 🙂 Bedankt! Fam. Penninger

by Anonymous on Binnen schilderen
Master-bedroom

Bedrijfseigenaar Wessel van Hardeveld van Re-fresh was de woonkamer aan het schilderen bij de buren. Gezien ik plannen had om de zolder te verbouwen als master-bedroom ging ik een kijkje nemen bij de buren. Ongelooflijk hoe hij te werk ging, alles in de woonkamer was afgedekt geen spatje verf op de grond of meubels. Met veel vertrouwen heb ik een offerte laten maken en de foto’s liegen niet. Binnen een week had ik mijn prachtige master-bedroom. Ik heb zijn goede adviezen opgevolgd qua materiaal gebruik en kleur. Ik kan alleen maar zeggen dat ik top tevreden ben.

error: Content is protected !!